Trainer

Trainer Peter HagenMijn naam is Peter Hagen en ik heb hart voor jongeren met autisme en hun ouders. Vanuit mijn eigen praktijk ZorgParaat heb ik me ontwikkeld tot specialist op dit gebied. Dagelijks bied ik ambulante begeleiding aan jongeren en hun ouders. Inmiddels heb ik in Apeldoorn een groot lokaal netwerk opgebouwd met veel verschillende samenwerkingspartners.

Ook zit ik in het expertiseteam van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland. Waarin we multidisciplinair casuïstiek behandelen en advies geven.

Naast de ambulante begeleiding heb ik afgelopen jaren ook verschillende trainingen ontwikkeld.Waar ik mij eerder concentreerde op incompanytrainingen verleg ik nu ook de focus naar  trainingen specifieke trainingen waarop ingeschreven kan worden. Zoals bijvoorbeeld de  training Autisme en Genderdysforie voor professionals.

De trainingen worden altijd gekenmerkt door veel praktijkvoorbeelden uit mijn eigen praktijk. Ook maak ik verbinding met theoretische kaders en besteed ik aandacht aan de toepassing voor de praktijk.

De trainingen geef ik vanuit een missie om bij te dragen aan goede zorg voor mensen met autisme en hun naasten.